LJUBEŠĆICA Obnavlja se i popravlja prometna signalizacija

VV | 9.4.2022. u 16:22h | Objavljeno u Našim krajem

Na temelju Planova i programa mjesnih odbora za ovu godinu, na području Općine Ljubešćica tijekom travnja izvršeni su radovi na obnovi i popravku prometne signalizacije kako bi se povećali uvjeti sigurnosti na prometnicama.

Postavu novih i popravak postojeće prometne signalizacije izvršili su djelatnici Poduzetničkog centra Ljubešćica d.o.o., a postavljeni su znakovi zabrane prometa za teretna motorna vozila u ulicama Ljuba voda i Zagrebačka, te naselju Rakovec. Znakovi ograničenja brzine postavljeni su u ulici Ljuba voda i naselju Rakovec, a oznake naselja i ulica - Kalnik, Ljubelj Kalnički, Ivanovo polje, Javorni vrh, Ulica braće Radića, Gospodarska ulica i Ljubeški trg. Također, postavljeni su turistički znakovi Groblje u Kapeli Kalničkoj, obavijesna tabla Protupožarni centar. Postavljena su i prometna ogledala radi sigurnosti kretanja u prometu i to na izlazu Bednjanske ulice, te u ulici Javorni vrh na spoju izlaza ceste Peskovec.

Iz Općine apeliraju mještane da se pridržavaju prometnih propisa i pravila, te poštuju prometne znakove, a osobito znakove ograničenja brzine

Općina Ljubešćica za ovu investiciju izdvojila je 25.000 kuna, a za sigurnost svih sudionika u prometu Općina će i u narednom razdoblju nastaviti pratiti stanje na području naselja, te provoditi zahtjeve mjesnih odbora s naglaskom na prometnice u blizini škole i vrtića.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci