Lepoglava: Uskrsni paketi pomoći za građane u potrebi Foto: Grad Lepoglava

Lepoglava: Uskrsni paketi pomoći za građane u potrebi

Varaždinske vijesti | 16.4.2022. u 11:38h | Objavljeno u Našim krajem

Zahvaljujući suradnji Grada Lepoglave i Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, građanima u potrebi s lepoglavksog područja pomoć će se pružati kroz djelovanje socijalne samoposluge.

Ovih dana, povodom Uskrsa, započela je podjela uskrsnih paketa pomoći u kojima se nalaze prehrambeni i higijenski artikli koje su za potrebe socijalne samoposluge osigurali Grad Lepoglava i Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec. Dio artikala osiguran je i donacijom OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave koju su prikupili njezini učenici.

- Brinući o građanima lošeg socijalno-ekonomskog statusa i ove smo godine organizirali podjelu uskrsnih paketa pomoći. Ovog puta pomoć dijelimo u okviru djelovanja prve socijalne samoposluge u Lepoglavi kroz čije ćemo djelovanje i ubuduće osiguravati pomoć za građane u potrebi - poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Uskrsne pakete pomoći primit će 20-ak građana u potrebi. Riječ je o korisnicima zajamčene minimalne naknade i osobama s popisa primatelja pomoći Gradskog društva Crvenog križa Ivanec.

02_lepoglava_paketi_za_potrebite.jpg

03_lepoglava_paketi_za_potrebite.jpg

04_donacija_socijalna_samoposluga_lepoglava_02.jpg

lepoglava_lepoglava_paketi_za_potrebite.jpg