Kreću radovi na obnovi kino dvorane Centra za kulturu i informiranje D. Novak

| 30.6.2021. u 18:20h | Objavljeno u Našim krajem
Centar za kulturu i informiranje 'D. Novak' protekle dvije godine intenzivno radi na obnovi svoje zgrade. Nakon što je projektom energetske obnove obnovljena fasada, moderniziran sustav grijanja, ugrađena mehanička ventilacija s rekuperacijom, obnovljene elektroinstalacije strojarskih sustava te izgrađena FN elektrana prelazi se na obnovu unutarnjih prostorija.


Najveća od njih je svakako kino dvorana čija je prva faza obnove koja uključuje građevinske i obrtničke radove procijenjena na 1.200.000,00 kuna.

- Jučer je održano javno otvaranje ponuda. Prijavila su se četiri izvođača i u fazi smo bodovanja pristiglih ponuda - objašnjava ravnatelj Branko Dijanošić i dodaje kako će u drugoj fazi obnove biti raspisane još dvije javne nabave koje će obuhvaćati namještaj za kino dvoranu te audio i vizualnu opremu.

Nova multifunkcionalna dvorana imat će 250 sjedećih mjesta.

Sudeći prema 3D prikazu planiranog novog izgleda, bit će to vrlo moderno uređena multifunkcionalna dvorana u kojoj će se moći održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kino projekcije, konferencije, seminari, tribine, predavanja i ostali slični sadržaji. Vjerujemo kako će to biti prostor koji će okupljati brojne ludbreške generacije.