Košarkaši Vindije pobjednici ovogodišnjeg memorijalnog turnira Mladen Kasun Foto: Općina Vinica

Košarkaši Vindije pobjednici ovogodišnjeg memorijalnog turnira Mladen Kasun

Varaždinske vijesti | 3.9.2018. u 10:48h | Objavljeno u Našim krajem

Pod generalnim pokroviteljstvom HDZ-a Općine Vinica te uz pomoć Općine Vinica i ostalih sponzora jučer je održan 21. Memorijalni košarkaški turnir „Mladen Kasun“.

Turnir se održava u znak sjećanja na Mladena Kasuna, hrvatskog branitelja poginulog u Domovinskom ratu 9. studenog 1991., osnivača Košarkaškog kluba, aktivnog igrača te kapetana ekipe. Stoga su prije početka natjecanja, predstavnici organizatora - Košarkaškog kluba Vinica te načelnik Općine Marijan Kostanjevac u prisustvu majke Ankice i ostalih članova obitelji, položili cvijeće i zapalili svijeće na grob te kod spomen obilježja Mladenu Kasunu.

Postrojavanje ekipa obavljeno je u sportskoj dvorani Osnovne škole Vinica. Tom je prilikom predsjednik Košarkaškog kluba Vinica Damir Horvat zahvalio svima na dolasku te naglasio značaj održavanja memorijalnog košarkaškog turnira. Svima okupljenima obratio se i načelnik Marijan Kostanjevac, zahvalivši svima na dolasku ze se osvrnuo na žrtvu Mladena koji je svoj mladi život položio na oltar domovine.

Osim domaćina KK Vinica, na turniru su sudjelovale ekipe KK Vindija iz Varaždina, KK Petrijanec iz Petrijanca i KK Lepoglava iz Lepoglave. U napetom nadmetanju prvo mjesto osvojila je ekipa KK Vindija, druga je bila ekipa KK Petrijanec, treće mjesto osvojila je ekipa KK Lepoglava dok su domaćini, KK Vinica, osvojili četvrto mjesto.

IMG_3181.JPG

IMG_3226.JPG

IMG_3336.JPG

IMG_3397.JPG

Označeno u