Konstituirano Općinsko vijeće Bednje, predsjednik i u ovom sazivu Vladimir Kramarić

Varaždinske vijesti | 10.6.2021. u 20:15h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon nedavno održanih lokalnih izbora na kojima je povjerenje da ponovno vodi općinu sa čak 75 posto osvojenih glasova dobio novi/stari načelnik Damir Poljak u utorak je održana konstituirajuća sjednica.

U novom sazivu Općinskog vijeća koje broji 13 vijećnika 10 je s liste HDZ-a, dvoje je nezavisnih vijećnika dok je jedan iz redova Narodne stranke - Reformisti.

Predsjednik Općinskog vijeća i u ovom je sazivu Vladimir Kramarić koji je vijećnicima zaželio dobar i kvalitetan rad uz konstruktivne rasprave te odluke koje će prije svega ići u korist žitelja Općine.

Novoizabranom Vijeću obratio se i načelnik Poljak koji je podsjetio da je u protekle četiri godine mandata realizirano projekata vrijednih više od 50 milijuna kuna. Ako se uključi i izmuljivanje Trakošćanskog jezera s gotovo 15 milijuna kuna, to je onda više od 65 milijuna kuna. 

- Vjerujem da smo brojnim projektima pokrenutim na komunalnom, infrastrukturnom, prometnom i širem društvenom planom uspjeli pokrenuti razvitak cijelog općinskog područja i učiniti značajan iskorak prema boljoj kvaliteti života bednjanskoga čovjeka. To ćemo još jačim tempom činiti i u naredne četiri godine - najavio je Poljak te nastavio:

- Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine, krenimo od Trakošćana za koji imam gotov projekat za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti - zaključio je načelnik Poljak koji je također Vijeću zaželio uspješan rad te kvalitetnu suradnju u slijedeće četiri godine.