Konferencija "Mind the Gap" u Sračincu okupila brojne poznate, stigao i Filip Ude

Napisao/la: IHR/Varaždinske vijesti -

Zahvaljujući Mateji Križnjak u Sračincu je organizirana prva konferencija "Mind the Gap", uz podršku Općine Sračinec.
Pedesetak gledatelja, pretežno studenata imalo je priliku na četverosatnoj konferenciji uživati u predavanjima brojnih poznatih osoba i čuti njihove priče.
Konferenciju je otvorio zamjenik načelnika Krunoslav Lukačić.

O svojim počecima, ljubavi prema folkloru i preziru prema društvenim mrežama govorio je poznati radijski i televizijski voditelj Franjo Ridjan, koji je mladima poručio da pronađu strast u onome što rade. Programer Ivica Kruhek iz Markera iznio je svoja iskustva oko pokretanja posla, o tome kako birati suradnike i kako biti najjeftiniji nije uvijek dobra poslovna odluka. Rok Starič došao je iz Slovenije, a najpoznatiji je kao osnivač branda Rok's Nut Butter koji se prodaje u mnogim poznatim trgovačkim lancima.
O sebi i svojim iskustvima govorila je i studentica FER-a Kaja Pavlinić te Teo Petričević iz Čakovca koji za sebe i svoju ekipu kaže da su "punk poduzetnici". Na kraju su svoju životnu priču predstavili gimnastičar Filip Ude i njegova supruga Ana.
Na konferenciji su svoje aktivnosti predstavili i Pučko otvoreno učilište Varaždin, Tehnološki park Varaždin, Akademija regionalnog razvoja i fondova EU te Kub ormoških študentov.

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.