Zbog radova u tvrtki Knauf Insulation, privremeno zatvaranje jednog prometnog traka ceste Novi Marof - Varaždin Foto: Knauf Insulation

Zbog radova u tvrtki Knauf Insulation, privremeno zatvaranje jednog prometnog traka ceste Novi Marof - Varaždin

VV | 29.1.2024. u 19:23h | Objavljeno u Našim krajem

Knauf Insulation započeo je s prvom fazom radova na projektu nove održive proizvodne linije, izvijestili su iz te tvrtke.

Prva faza radova usmjerena je na poboljšanje prometne povezanosti unutar područja tvornice u Novom Marofu, s posebnim naglaskom na logističke potrebe tijekom izgradnje i kasnije, pri pokretanju i radu nove proizvodne linije.

- Prilikom ovog dijela radova, za ovaj i idući tjedan predviđeno je privremeno zatvaranje jednog prometnog traka ceste Novi Marof - Varaždin i postavljanja privremene cestovne signalizacije. U tom slučaju, preporučujemo korištenje nedavno otvorene istočne obilaznice grada Novog Marofa kao alternativnog pravca - poručuju iz tvrtke Knauf Insulation t dodaju kako prva faza radova uključuje i proširenje postojećeg skladišta na sjevernom dijelu tvornice te proširenje betonskog natkrivenog skladišta, kako bi se osigurao kapacitet za skladištenje materijala za vrijeme trajanja radova, ali i nakon implementacije investicije.

Označeno u