Knauf Insulation s više od 50 tisuća eura donirao 60 udruga s područja Novog Marofa Foto: Knauf Insulation

Knauf Insulation s više od 50 tisuća eura donirao 60 udruga s područja Novog Marofa

vv | 22.5.2023. u 12:36h | Objavljeno u Našim krajem

Knauf Insulation, kao društveno odgovorna kompanija i aktivan član lokalne zajednice, kontinuirano podupire rad brojnih lokalnih udruga, ustanova i organizacija. U skladu s tim, Knauf Insulation je i ove godine s donacijama podržao rad brojnih udruga s područja Novog Marofa i okolice.

Nakon pregleda svih pristiglih prijava, novomarofska kompanija podržala je rad 60 udruga s donacijom većom od 50 tisuća eura. Na taj način, još je jednom potvrđeno kako je društveno odgovorno poslovanje visoko na listi prioriteta ove kompanije.

Briga za poboljšanje kvalitete života lokalne zajednice je među najvažnijim prioritetima Knauf Insulationa, a donacijom udrugama i ustanovama koje se bave pitanjima kao što su obrazovanje, zdravstvo, zaštita okoliša, socijalna pravda, kultura, sport i mnoga druga društveno važna područja, iz Knauf Insulationa željeli su poslati poruku o važnosti suradnje s udrugama i ustanovama kojima je to također prioritet.

U prostorijama kompanije Knauf Insulation u Novom Marofu održan je i prijem za predstavnike pojedinih udruga, ustanova i organizacija iz svakog od područja djelovanja iz kojih dolaze udruge kojima su odobrene donacije, kako bi i osobno mogli podijeliti zanimljive informacije o projektima i aktivnostima, koje se planiraju u ovoj godini, a za koje su donacije i namijenjene.

- Ovogodišnja dodjela donacija samo je nastavak iznimne suradnje s lokalnom zajednicom, koja je za nas jedna od najbitnijih poluga poslovanja. Ponosni smo da na ovakav način imamo priliku podržati njihov rad i izuzetno se veselimo novim projektima, koji će dodatno poboljšati kvalitetu života u Novom Marofu i okolici - rekao je direktor Knauf Insulationa Novi Marof, Stjepan Mršić.