Javno savjetovanje o Odluci o komunalnom redu; Varaždinci, dajte svoje mišljenje Foto: VV arhiva / ilustracija

Javno savjetovanje o Odluci o komunalnom redu; Varaždinci, dajte svoje mišljenje

Varaždinske vijesti | 29.7.2019. u 21:00h | Objavljeno u Našim krajem

Od danas, 29. srpnja do 28. kolovoza provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o komunalnom redu grada Varaždina.

- Novom odlukom reguliralo bi se uređenje naselja koje obuhvaća građevine u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba u dijelu koji je vidljiv s javnih površina i površina javne namjene, način uređenja i korištenje javnih površina i zemljišta u vlasništvu Grada Varaždina za gospodarske i druge svrhe, uvjeti korištenja javnih parkirališta i drugih površina javne namjene za parkiranje vozila, održavanje čistoće i čuvanje površina javne namjene, mjere za provođenje ove Odluke, obveze pravnih i fizičkih osoba te prekršajne odredbe - priopćili su iz gradske uprave.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke o komunalnom redu, radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2019-godini/) pod rednim brojem 7.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem obrasca dostupnog na internetskoj stranici Grada zaključno do 28. kolovoza 2019. godine na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom "Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o komunalnom redu" ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.