JALŽABET Valentinovo je i ove godine bio povod za slavlje i susret s parovima koji slave zlatni pir

VV | 20.2.2024. u 10:17h | Objavljeno u Našim krajem

- Bilo je lijepo vidjeti osmjehe i iznenađenje na licima naših slavljenika koji su u razgovoru podijelili neka svoja sjećanja i priče iz mlađih dana, obogaćujući nas mudrim savjetima za dugovječnu ljubav i skladan zajednički život - poručio je načelnik Jalžabeta Rajko Solar.

U Općini Jalžabet već su treću godinu zaredom povodom Valentinova i mjeseca ljubavi organizirali darivanje najdugovječnijih bračnih parova. Općina je pozvala sve parove s područja Jalžabeta koji ove godine slave svoj zlatni ili dijamantni pir tj. koji obilježavaju 50, 55, 60 ili više godina zajedničkog života, kako bi im uručili prigodne poklone. Ove godine javilo se pet parova koji svi ove godine slave svoj zlatni pir.

Načelnik Općine Rajko Solar obišao ih je na Valentinovo, u srijedu, 14. veljače, kako bi im osobno čestitao na svim godinama zajedničkog života “u dobru i zlu” te im uručio prigodne darove.

- Bilo je lijepo vidjeti osmjehe i iznenađenje na licima naših slavljenika koji su u razgovoru podijelili neka svoja sjećanja i priče iz mlađih dana, obogaćujući nas mudrim savjetima za dugovječnu ljubav i skladan zajednički život. Posebna zahvala svim mladima iz obitelji koji su prijavili ove divne parove i omogućili nam da budemo dio njihovog slavlja. Neka ova ljubav koju dijele bude svjetionik ljubavi i zajedništva svima nama - poručio je načelnik Solar.