JALŽABET Stigla nova sredstva za uređenje cesta, a optički internet se širi u još dva naselja

MGA | 16.7.2024. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem
Općina Jalžabet dobila je novih 26.500 eura za uređenje nerazvrstanih cesta. Sredstva su dobivena od Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a bit će iskorištena za uređenje nerazvrstanih cesta, što je korak naprijed u poticanju razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanju komunalnog standarda, poručuju iz Općine.
- Ovaj projekt doprinosi sigurnijim i boljim uvjetima za sve naše mještane. Radujemo se nastavku unapređenja naše zajednice - kaže načelnik Rajko Solar.
U Jalžabetu su nastavljeni radovi i na projektu izgradnje svjetlovodne distribucijske mreže širokopojasnog interneta i to na području naselja Kaštelanec i Jakopovec. Iz Općine pozivaju stanovnike da im dostave ispunjene suglasnosti za izgradnju priključaka na optički internet.
- Radovi na izgradnji optičke mreže izvode se sukladno unaprijed dogovorenoj dinamici. Sljedeća na redu za optički internet su naseljaKaštelanec i Jakopovec. Priključci su besplatni za sve naše mještane, a suglasnost možete pronaći na web stranici - poručuju iz Općine. Ispunjene suglasnosti mogu se dostaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Općina Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet. Također ih možete predati osobnim dolaskom u Općinu u uredovno radno vrijeme.