JALŽABET Odobrena sredstva za energetsku obnovu društvenog doma u Leštakovcu

VV | 18.4.2024. u 19:15h | Objavljeno u Našim krajem
Iz Općine Jalžabet objavili su dobre vijesti vezano za naselje Leštakovec.
Odobrena su im sredstva za provedbu projekta energetske obnove društvenog doma u Leštakovcu. Zahvaljujući tom projektu, društveni dom će dobiti novu fasadu koja će poboljšati toplinsku izolaciju i estetski izgled zgrade, novi sustav grijanja koji će biti učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji, kao i sunčanu elektranu koja će pokrivati dio energetskih potreba zgrade.
- Ovo su samo neke od inovativnih promjena koje će unaprijediti naš društveni dom i doprinijeti održivijoj budućnosti. Ukupna vrijednost projekta je oko 186.000 eura, a odobrena sredstva iznose 149.786,99 eura. Ovo je sjajna vijest za cijelu Općinu Jalžabet, a posebno za Leštakovec i sve njegove stanovnike! Društveni dom je važno središte društvenog života u mjestu, a ova obnova će ga učiniti još funkcionalnijim i ugodnijim za sve - poručio je načelnik Jalžabeta Rajko Solar.
- Pozitivan odgovor na projekt rezultat je predanosti i suradnje, a ovim putem se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovom projektu, a posebno Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na odobrenoj financijskoj potpori - ističe Solar.