JALŽABET Napreduju radovi na crkvi i proširenju dječjeg vrtića, a u Leštakovcu uređeno novo dječje igralište

MGA | 30.8.2024. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

U općini Jalžabet napreduju radovi na nekoliko značajnih projekata, a u Leštakovcu je uređeno novo dječje igralište na zadovoljstvo najmlađih mještana i njihovih roditelja.

U Kelemenu se obnavlja crkva, u Dječjem vrtiću Potočić radi se na dogradnji novih prostora za korisnike, a na nogometnom igralištu u Novakovcu postavljena je nova ograda i kućice.

- Ovi projekti će značajno doprinijeti poboljšanju kvalitete života u našoj zajednici. Hvala svima koji nas podržavaju - rekao je načelnik Općine Rajko Solar pozivajući sve i na novouređeno dječje igralište u Leštakovcu.

- S posebnim veseljem objavljujemo da je naše novo dječje igralište u Leštakovcu završeno i spremno za naše najmlađe! Ovo moderno igralište, smješteno na novoj lokaciji, dizajnirano je s puno pažnje kako bi pružilo sigurno i zabavno okruženje za djecu svih uzrasta. Pozivamo sve obitelji da dođu i provedu slobodno vrijeme u novom parkiću, a mališane da svojim stručnim sudom procijene novo igralište. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom projektu i omogućili da naša općina postane još ljepše mjesto za život - poručio je načelnik.

Galerija slika