Varaždin dobiva Park Varaždinske građanske garde? Evo prijedloga

vv | 21.5.2024. u 10:21h | Objavljeno u Našim krajem

U razdoblju od 20. svibnja do 20. lipnja 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o imenovanju Parka Varaždinske građanske garde.

Udruga Varaždinska građanska garda uputila je Gradu Varaždinu dopis s inicijativom za imenovanje Parka Varaždinske građanske garde.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2024-godini/ pod rednim brojem 41.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 20. lipnja 2024. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, 42000 Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o imenovanju Parka Varaždinske građanske garde“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..