Igre i radionice uz zabavu i veselje u igraonici i rođendaonici Panda

vv / općina cestica | 11.9.2024. u 10:35h | Objavljeno u Našim krajem

Iako je nedavno otvorena, igraonica i rođendaonica Panda u Radovcu već postaje omiljeno okupljalište djece, kojoj nudi obilje igračaka u moderno opremljenom prostoru te razne radionice zabavnog i edukativnog karaktera.

igraonica_panda.jpg

-Drago nam je što smo tako brzo prepoznati po ponudi u kojoj bih izdvojila zabavne, tematske rođendanske party-e s obiljem  veselja i slatkih osmjeha djece, veli Tea Kostanjevac, vlasnica  uslužnog obrta Panda, koji je počeo s radom početkom rujna u ulici Antuna Mihanovića 13, i to u podrumu zgrade podignute 1866. godine.

2-DSC_3725.jpg

Povodom početka rada, priređena je prigodna svečanost na čijem je početku vlasnica zahvalila svima na dolasku, načelniku Mirku Korotaju i predsjedniku Općinskog vijeća Općine Cestica Darku Majhenu na preporukama kod otvaranja obrta, a posebnu zahvalu uputila je roditeljima, prijateljima, obitelji i partneru i svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji projekta.

01-DSC_3699.jpg

Zadovoljstvo novotvorenom obrtnom djelatnošću, uz čestitku na započetom radu te želju za uspješan rad, izrekao je načelnik Mirko Korotaj koji je vlasnici čestitao na hrabrosti otvaranju poslovne djelatnosti Igraonice i rođendaonice te ukazao da Općina Cestica raznim poticajnim mjerama nastoji pomoći razvoju poduzetništva.

1-DSC_3684.jpg

Blagoslov igraonice i rođendaonice Panda, i svih prisutnih na svečanosti, potom je obavio vlč. Krešimir Gagula, a nakon toga je za uspješan početak rada novog poslovnog objekta ispijena i zdravica, nakon čega je uslijedio glazbeni programa tijekom kojeg je nastupila rođakinja Dorotea Oković.   

2-DSC_3674.jpg