I u Lepoglavi će se moći vježbati na otvorenom: započelo uređenje vanjskog fitnessa! Foto: Ilustracija/Grad Lepoglava

I u Lepoglavi će se moći vježbati na otvorenom: započelo uređenje vanjskog fitnessa!

VV | 15.2.2023. u 19:00h | Objavljeno u Našim krajem

Lepoglava će uskoro dobiti još jedan vrijedan sportski sadržaj. Naime, na Sportsko-rekreacijskom centru Lepoglava traju radovi na uređenju vježbaonice na otvorenom, odnosno vanjskog fitnesa.

Trenutno se izvode građevinski radovi izgradnje podloge na kojoj će biti postavljeno 18 sprava za vježbanje. Projekt je vrijedan nešto više od 40.000 eura, a dio sredstava za njegovu realizaciju, riječ je o gotovo 20.000 eura, Grad Lepoglava osigurao je na natječaju Ministarstva turizma i sporta.

- Nastavljamo s uređenjem sportske infrastrukture na području Grada Lepoglave. U ovom slučaju riječ je o sadržaju koji će svim građanima koji to žele omogućiti besplatno vježbanje na otvorenom, a što će u konačnici pozitivno utjecati na njihovo zdravlje - istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Dodao je kako je ovo još jedan u nizu projekata koji Grad Lepoglava realizira uz financijsku potporu dobivenu iz drugih izvora, po čemu je Grad Lepoglava, kad je u pitanju korištenje EU sredstva, među uspješnijim gradovima.

pripreme_vanjski_fitnes_src_lepoglava_05.jpg

pripreme_vanjski_fitnes_src_lepoglava_03.jpg