HSS općine Maruševec uz Marija Klapšu u drugom krugu lokalnih izbora Foto: HSS

HSS općine Maruševec uz Marija Klapšu u drugom krugu lokalnih izbora

| 26.5.2021. u 21:49h | Objavljeno u Našim krajem

Općinska organizacija HSS-a Maruševec donijela je jednoglasnu odluku o podršci Mariju Klapši za načelnika u drugom krugu lokalnih izbora. Ova je podrška rezultat dugogodišnje suradnje između dosadašnjeg predsjednika Općinskog vijeća Marijana Fatige, ujedno i predsjednika Općinske organizacije HSS-a Maruševec te aktualnog zamjenika načelnika i kandidata za načelnika Općine Maruševec Marija Klapše.

- Međusobna suradnja, uvažavanje, brojne zajedničke ideje i dosad pokrenuti projekti garancija su daljnje kvalitetne i plodonosne suradnje kojoj je jedini i glavni cilj napredak Općine Maruševec i boljitak svih njezinih mještana. Upravo je s Marijem Klapšom kao načelnikom taj zacrtani cilj realan i ostvariv - navode iz HSS-a Maruševec. 

Dodaju da bez obzira na pojedince, koji se spominju u nekom kontekstu vezanom za HSS, a zapravo nemaju nikakve veze ni sa strankom ni s načelima pravednosti, ljudskosti i poštenja koju stranka zastupa, članovi i simpatizeri HSS-a će uvijek znati prepoznati i podržati istinsku želju, volju i napor za zajedništvom i sveukupnim prosperitetom.

Podršku je komentirao i Mario Klapša, koji je naglasio širinu programa SDP-a i njegovu sveobuhvatnost, a u prvom planu programa su ljudi i njihov život u Maruševcu.

- Kao što sam i najavljivao ovog tjedna, na temelju dosadašnje kvalitetne suradnje i iskustva, HSS je prepoznao naš program kao realan, moguć i usklađen s općinskim proračunom, koji spaja socijalnu osjetljivost i potrebe gospodarstva, što će našoj općini omogućiti snažan korak naprijed i nije tek neko predizborno obećanje - zaključio je SDP-ov kandidat Klapša.