Lepoglava: Gradska financijska potpora Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja

| 3.2.2021. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

- Zahvalni smo vam na svemu što činite, na svakom spašenom životu. Svoju ste humanost, stručnost i spremnost potvrdili nebrojeno puta kao i sada na potresom pogođenom području Banovine - poručio je članovima Hrvatske gorske službe spašavanja gradonačelnik Marijan Škvarić prigodom potpisivanja Ugovora o sufinanciranju troškova pripravnosti i održavanje spremnosti te redovite djelatnosti Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Varaždin u 2021. godini.

Temeljem navedenog ugovora varaždinskoj stanici Hrvatske gorske službe spašavanja Grad Lepoglava je dodijelio 15.000 kuna kojima će sufinancirati aktivnosti koje će Hrvatska gorska služba spašavanja Stanica Varaždin provoditi u ovoj godini.

Uz zahvalu za financijsku potporu, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Varaždin Mario Musulin je prigodom potpisivanja ugovora istaknuo i pohvalio odličnu suradnju s Gradom Lepoglavom koji je i prijašnjih godina pružao potporu aktivnostima HGSS-a.

- U svakom vam trenutku stojimo na raspolaganju spremni pružiti dodatnu potporu i pomoć - zaključio je gradonačelnik Škvarić izrazivši želju za organizacijom zajedničke vježbe kojom bi se provjerila sposobnost i spremnost djelovanja svih žurnih službi u slučaju potresa.

potpis_ugovora_gl_hgss_01.jpg

potpis_ugovora_gl_hgss_03.jpg