Gradonačelnik Dubravko Bilić održao sastanak s predstavnicima Zajednice sportskih udruga

VV | 19.7.2023. u 18:00h | Objavljeno u Našim krajem

Na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Ludbrega među onima koji su podnosili financijsko izvješće i izvješće o radu, bila je Zajednica sportskih udruga. Gradski vijećnici izvješće nisu prihvatili.

Gradonačelnik Dubravko Bilić stoga je jučer, na zahtjev predstavnika Zajednice održao s njima sastanak.

Predsjednik Zajednice sportskih udruga Franjo Beser i njegovi suradnici Dražen Crnković i Vitomir Namjesnikom predstavili su rad Zajednice u proteklom razdoblju i istaknuli nezadovoljstvo raspravom na sjednici Gradskog vijeća Grada Ludbrega. Naglašavaju kako je rad Zajednice uvijek bio transparentan i da je prošle godine u sport uloženo 2,3 milijuna kuna od čega je 900 tisuća kuna izdvojio Grad Ludbreg dok su preostala sredstva donacije sponzora. Dodaju kako Zajednicu vode volonteri kojima je primarni cilj razvoj i napredak sporta na području Grada.

Gradonačelnik Dubravko Bilić naglasio je kako je njemu važno da se na jednak način razvijaju svi sportovi, posebice oni klubovi koji u svoje aktivnosti uključuju i žene. Zahvalio je svima koji svojim donacijama potiču sportski odgoj djece u Ludbregu.