Gradonačelnica Ratković o Tjednu smijeha u Varaždinskim Toplicama: Podržavamo sve odlične projekte!

MGA | 11.3.2022. u 16:30h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 13. Tjedna smijeha, Kerekesh Teatar stigao je i u Varaždinske Toplice i dobro zabavio i nasmijao okupljene građane. Kerekeshi su u četvrtak u Kino dvorani odigrali popularnu predstavu „Imovina” i brojnu publiku podsjetili da je Dan žena svaki dan.

Kerekesh Teatar već dvije godine održava i manifestaciju „Smešne Toplice”, pa je ovo gostovanje samo još jedna potvrda kako se Kerekeshi i Varaždinske Toplice vole. Da Grad uvijek podržava sve dobre turističke i kulturne projekte, naglasila je i gradonačelnica Dragica Ratković pohvalivši odličnu suradnju s Kerekesh Teatrom.

- Grad će uvijek podržavati sve odlične projekte, posebno one koji imaju turistički značaj za naše Toplice, a predstave Kerekesh Teatra na kojima se publika zaista nasmije do suza uvijek privlače velik broj naših građana. Kerekesh Teatar postao je dio topličke priče i promovira naš grad u najboljem smislu – rekla je gradonačelnica Ratković. Grad će i nadalje podržavati sva kulturna zbivanja na svom području jer, kako ističe gradonačelnica Ratković, ona podižu kvalitetu i daju dodanu vrijednost društvenom životu građana i građanki.

- Sve odlične manifestacije uvijek su dobrodošle u naš grad, a mi ćemo im i dalje biti podrška – zaključila je Ratković zahvalivši Kerekesh Teatru što prepoznaje kulturni potencijal Varaždinskih Toplica.