Grad Novi Marof pripremio slatko iznenađenje za djecu

J.Š./Varaždinske vijesti | 7.12.2018. u 10:10h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom blagdana svetog Nikole, Grad Novi Marof pripremio je slatko iznenađenje za djecu do 10 godina. Mališanima će biti podijeljene gotovo dvije tisuće slatkih paketa.

Podjela će početi u petak, 7. prosinca, u Društvenom domu u Mađarevu od 17 sati te od 18 sati u Osnovnoj školi Podrute za djecu iz Topličice, Jelenšćaka, Japaćeg Polja, Makojišća Donjeg, Matušina, Kamene Gorice i Podruta.

U subotu, 8. prosinca, djeci s područja Podruta slatki će se paketi dijeliti od 10 sati, u Društvenom domu u Podrutama. U 11 će sati početi podjela u Područnoj školi Završje za djecu s područja Završja Podbelskog, a od 14 će sati u Kulturni centar "Ivan Rabuzin" po slatke pakete moći doći mališani s područja Novog Marofa. Možđenca, Makojišća Gornjeg, Grane i Krča.

Sveti Nikola slatke će pakete dijeliti i u nedjelju, 9. prosinca, i to od 14 sati u Domu kulture Ključ, od 15 sati u Društvenom domu Oštrice te od 16 sati u školi u Presečnu Gornjem. U Strmcu Remetinečkom podjela paketa održat će se od 17 sati u Društvenom domu, a sat kasnije Sveti Nikola razveselit će mališane u Društvenom domu u Remetincu.

– Za svako dijete prosinac i vrijeme darivanja najljepši su dani u godini. Na ovaj način uključio se i Grad Novi Marof koji je za svako dijete do 10 godina osigurao slatki paket. Uspomene na djetinjstvo moraju biti sretne. Ovo je samo mali i skroman način da takvima učinimo uspomene naših malih Novomarofčana – izjavio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.