Grad Ludbreg objavio Javni poziv za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva

| 11.3.2023. u 18:20h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Ludbreg objavljuje Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Ludbrega u 2023. godini s ciljem stvaranja povoljnog poduzetničkog okruženja za djelovanje poduzetnika, razvijanje poduzetničke klime i osiguranje preduvjeta za razvoj poduzetničkih sposobnosti na području grada Ludbrega.

Ukupno raspoloživa sredstva namijenjena za dodjelu potpora po ovom javnom pozivu iznose 23.000,00 eura. Jedan poduzetnik može se prijaviti na više mjera iz Programa i ostvariti pravo na makismalan iznos potpore do 20.000,00kn / 2.654,46eura tijekom jedne kalendarske godine, odnosno najviše do 30.000,00kn/3.981,68 eura za Mjeru 2.3. i 3.2. te 15.000,00kn/1.990,84 eura za mjeru 4.2.

Prijava na Javni poziv podnosi se Upravnom odjelu za razvojne projekte, društvene djelatnosti i lokalnu samouprravu, Odsjeku za razvojne projekte i društvene djelatnosti Grada Ludbrega na obrascu prijave naznačenom u Javnom pozivu pod pojedinom mjerom s traženom i potpunom dokumentacijom.

Prijave se obrađuju redoslijedom zaprimanja, kontrolira se njihova prihvatljivost, a odobravaju se do utroška predviđenih sredstava za tekuću godinu, odnosno najkasnije do 30. studenog 2023. godine.

Cijeli tekst Javnog poziva kao i informacije o dokumentaciji potrebnoj za prijavu možete pronaći ovdje

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci