Grad Lepoglava: Slatki uskrsni pokloni za vrtićke mališane

VV | 1.4.2021. u 18:39h | Objavljeno u Našim krajem

U susret nadolazećem blagdanu Uskrsa, Grad Lepoglava i gradska Turistička zajednica darivali su slatkim uskrsnim poklonima mališane u dječjim vrtićima na gradskom području.

Slatke uskrsne pisanice mališanima je prigodom obilaska Dječjeg vrtića Lepoglava i njegove  podružnice u Višnjici podijelio gradonačelnik Marijan Škvarić. U tome su mu pomogli djelatnici vrtića maskirani u uskrsnog zeca i pijetla razveselivši djecu koja su ih pozdravila prigodnim pjesmama.

- Nastojimo djecu razveseliti svakom prigodom pa tako i prigodom blagdana Uskrsa koji nam je pred vratima. Lijepo je vidjeti vesele vrtićke mališane koji uživaju u igri i druženju u novim vrtićkim prostorima koje smo uredili i izgradili prošle godine - poručio je gradonačelnik Škvarić kojem se u posjeti vrtiću pridružila i direktorica ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubice Dubovečak.

Slatki darovi ujedno su zahvala vrtićkim mališanima i njihovim vrtićkim tetama, koje su također ovom prigodom darivane slatkim uskrsnim poklonima, za sudjelovanje na gotovo svim aktivnostima i manifestacijama koje organiziraju Grad Lepoglava i Turistička zajednica Grada Lepoglave.

posjet_djecji_vrtici_uskrs_01.jpg

posjet_djecji_vrtici_uskrs_04.jpg

posjet_djecji_vrtici_uskrs_11.jpg

posjet_djecji_vrtici_uskrs_14.jpg

posjet_djecji_vrtici_uskrs_19.jpg