Grad Lepoglava i Dom zdravlja Varaždinske županije dogovorili opremanje pedijatrijske ambulante u Lepoglavi

Varaždinske vijesti | 19.1.2024. u 12:14h | Objavljeno u Našim krajem

Pedijatrijska ambulanta Doma zdravlja u Lepoglavi ponovno je spremna primiti male pacijente. Pedijatrica Vlatka Putar Kranjc, dr. med., nakon odlaska u mirovinu, odlučila je u dogovoru s Domom zdravlja Varaždinske županije nastaviti s radom i to u pedijatrijskoj ambulanti u Lepoglavi.

Zadovoljstvo što će pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi i dalje brinuti o zdravlju djece istaknuli su gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Jurica Veronek koji su se sastali u Lepoglavi kako bi dogovorili mogućnosti dodatnog opremanja navedene pedijatrijske ambulante.

– Važno je da pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi radi i pruža potrebnu zdravstvenu skrb djeci, ne samo s područja Grada Lepoglave već i okolice. Želimo da ambulanta bude i opremljena za pružanje što kvalitetnije zdravstvene usluge te će stoga Grad Lepoglava sufinancirati nabavku opreme za kojom postoji potreba – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Revitalizacija rada pedijatrijske ambulante u Lepoglavi dio je aktivnosti koje Dom zdravlja Varaždinske županije provodi s ciljem da se javno zdravstvo učini dostupno svima.

– Pedijatrijska ambulanta u Lepoglavi dobila je izuzetno kvalitetnu doktoricu, a mali pacijenti potrebnu zdravstvenu skrb – poručio je Jurica Veronek, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije. Izrazio je zadovoljstvo suradnjom s Gradom Lepoglava koja će se nastaviti zajedničkim financiranjem opremanja pedijatrijske ambulante u Lepoglavi.