Grad Ivanec poziva poduzetnike na informativnu radionicu: Programi i potpore agencije HAMAG – BICRO

Varaždinske vijesti | 24.9.2022. u 16:00h | Objavljeno u Našim krajem

Poslovni klub Ivanec i Poduzetnički centar Poslovna zona Ivanec d.o.o., u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije – Ispostava Varaždinske županije, organiziraju informativnu radionicu za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i potencijalne poduzetnike.

Radionica je namijenjena lokalnom poduzetničkom sektoru, a predstavlja dio aktivnosti Poslovnog kluba Ivanec, kao asocijacije gospodarstvenika s područja grada Ivanca, sa svrhom kontinuiranog razvoja gospodarstva.

- Poslovni klub predstavlja mjesto za rasprave o važnim temama, davanje prijedloga za rješavanje uočenih problema i prijedloga za poboljšanje te služi kao alat komunikacije između poslovne zajednice i gradonačelnika, odnosno gradskih službi i odjela - ističu iz Grada Ivanca.

Radionica će se održati u srijedu, 28. rujna, u dvorani Poduzetničkog inkubatora Ivanec, Vladimira Nazora 6/II, s početkom u 11:00 sati, s predviđenim trajanjem od 1,5 sati.

Cilj radionice, koju će održati voditelj Ispostave HAMAG – BICRO-a za Varaždinsku županiju Eduard Dobrenić, je upoznati poduzetnike sa svim programima, potporama i uslugama ove Agencije. Sudionici će tako dobiti detaljne informacije o vanjskim izvorima financiranja, bespovratnim potporama, investicijskim zajmovima i povoljnim kreditima i programima jamstava, kao i raznovrsnim programima podrške poslovanju koji su im na raspolaganju.

Također, voditelj Ispostave će prisutne detaljno informirati o svim uslugama novootvorenog ureda u Varaždinu, u prostorijama HGK Županijske komore Varaždin te odgovoriti na sva njihova pitanja.

Posljednji dio radionice odnosit će se na predstavljanje usluga poduzetničkog centra Poslovne zone Ivanec d.o.o. i programa potpora Grada Ivanca, namijenjenih poduzetničkom sektoru, a predstavit će ih voditelj za pripremu i provedbu EU projekata Nikola Turčin.

Polaznicima će se uvodno obratiti direktorica Poslovne zone Lana Labaš.

- Pozivamo sve zainteresirane da se za sudjelovanje na informativnoj radionici prijave ispunjavanjem upitnika koji je dostupan OVDJE, na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/645 – 484, do ponedjeljka, 26. rujna 2022. godine, do kraja dana - pozvali su iz Grada Ivanca.