Grad Ivanec 11. prosinca priređuje božićno darivanje za 920 najstarijih građana Foto: Grad Ivanec

Grad Ivanec 11. prosinca priređuje božićno darivanje za 920 najstarijih građana

Varaždinske vijesti | 5.12.2018. u 08:45h | Objavljeno u Našim krajem

Slijedom običaja koji njeguje već niz godina, Grad Ivanec i ove godine priređuje tradicionalno božićno darivanje i susret s najstarijim sugrađanima sa svog cijelog administrativnog područja.

Pozivnice na blagdansko druženje koja će se u velikoj dvorani restorana KTC-a održati u utorak, 11. prosinca, već su upućene na adrese čak 920 osoba starijih od 76 godina (rođenih zaključno s 31. prosinca 1942.). Svakog od njih čeka prigodni poklon s prehrambenim artiklima, kao simbolični znak pažnje kojim Grad pokazuje da nije zaboravio na svoje najvremešnije sugrađane. Poklon vrećice ove će godine biti nešto bogatije negoli prethodnih.

Druženje se potom nastavlja u restoranu prigodnim riječima i čestitkama gradskih čelnika, nakon čega slijedi kraći zabavni program te večera i druženje uz glazbu. Službeni početak programa je u 17 sati.

- S obzirom na to da je mnogim našim najstarijim sugrađanima ovo rijetka, ako ne i jedina prilika u godini za izlazak, pozivamo njihovu rodbinu, prijatelje i susjede da svojim bližnjima, kojima prijevoz do Ivanca nije dostupan, tog dana budu pri ruci te da ih prevezu do KTC-a i tako im omoguće druženje s vršnjacima i malo zabave - pozivaju iz Grada Ivanca.

Označeno u