GORNJI KNEGINEC Završna priredba u vrtiću: "Hvala vam tete!"

vv | 9.7.2024. u 09:44h | Objavljeno u Našim krajem

U Dječjem vrtiću Bubamara u Gornjem Knegincu u lipnju su mališani skupine "Iskrica" održali svoju završnu priredbu, događaj koji su s nestrpljenjem iščekivali i djeca i roditelji te su iz vrtića prenijeli svoj dojmove na taj dan. 

- Ovaj poseban dan obilježila je vesela atmosfera, dječja razigranost i kreativnost, ali i jedno iznenađenje koje je oduševilo sve prisutne.

Uzbuđenje se osjećalo u zraku dok su djeca, obučena u šarene kostime, izlazila na pozornicu. Roditelji i gosti s oduševljenjem su pratili nastupe, koji su uključivali raznovrsne točke – od recitacija i igrokaza, do plesnih koreografija i pjevanja omiljenih dječjih pjesmica. Svaka izvedba bila je nagrađena gromoglasnim pljeskom i osmijesima ponosnih roditelja.

Najveće iznenađenje bilo je posebno pripremljena točka posvećena odgojiteljicama Mateji Habunek i Sanji Skupnjak Cindori koje svakodnevno brinu o djeci s puno ljubavi i strpljenja. Djeca su zajedno sa odgojiteljicom Marijom Miketek iz dramske u suradnji s roditeljima pripremila emotivan video kolaž s porukom "ISKRICE, to smo mi", a zatim su im uručili cvijeće i simbolične poklone te svaku zagrlili.

Emotivne odgojiteljice nisu mogle sakriti suze radosnice dok su od djece primale ruže i zagrljaje. Ovo dirljivo iznenađenje još jednom je pokazalo povezanost djece i odgojiteljica te koliko se ljubavi i pažnje ulaže u rad s najmlađima.

"Dojam koji ste ostavili dugo će se još pamtiti. Od srca HVALA svakome od Vas na svemu što ste učinili za svoju djecu i nas", rekla je Sanja, jedna od odgojiteljica.

vrtic-6-scaled.jpg

vrtic-7.jpg