FOTO ŽUC asfaltirao 1500 metara ceste u Ljublju Kalničkom, vrijednost radova 1,2 milijuna kuna

Varaždinske vijesti | 13.10.2022. u 15:56h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić u društvu ravnatelja Županijske uprave za ceste Varaždin Tomislava Osonjačkog obišao je radove na županijskoj lokalnoj cesti oznake LC25150 prema Ljublju Kalničkom koja je nedavno asfaltirana u sklopu Operativnog programa građenja i održavanja županijskih i lokalnih cesta Varaždinske županije za 2022. godinu.

Modernizacija prometnice, odnosno asfaltiranje 1500 metara ceste prema Ljublju Kalničkom od velike je važnosti za mjesni odbor Ljubelj i Ljubelj Kalnički, ali i za sve ostale korisnike navedene prometnice.  Vrijednost radova iznosi 1.200.000,00 kuna.

U tijeku su radovi na uređenju bankina i ocrtavanju prometnice, a nastavak radova planiran je u prolijeće 2023.godine, kada će se u potpunosti urediti cesta od kamenoloma „Špica“ pa sve do kamenoloma „Hruškovec“.

Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo ovom sanacijom prometnice i značajnim ulaganjem u infrastrukturu koja će izrazito pridonijeti sigurnosti prometovanja te kvaliteti života građana.

Galerija slika