FOTO: Završava se uređenje i proširenje kolnika Sajmišne ulice u Biškupcu Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Završava se uređenje i proširenje kolnika Sajmišne ulice u Biškupcu

Varaždinske vijesti | 9.11.2018. u 15:21h | Objavljeno u Našim krajem

U Sajmišnoj ulici u Biškupcu kraju se privodi uređenje i proširenje kolnika od Ulice Ivana Mažuranića do Sajmišta, a radove je danas obišao varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

- Ovo je važna prometnica ne samo za vrijeme održavanja sajma, nego i inače. Mještani Biškupca su se najviše žalili na stanje te prometnice, jer je stvarno bila u jadnom stanju, a dosta je prometna jer je građani koriste i za promet prema Zagrebačkoj ulici - napomenuo je Čehok i dodao da je na području grada trenutačno nekoliko gradilišta.

- Radi se u Marofskoj ulici u Kućanu, probija se izlaz iz Miškinine ulice koja je dosad bila slijepa ulica, radi se i na Banfici, tako da s ponosom možemo reći da smo ove godine napravili rekordan broj ulica, a ako se nastavi ovakvo vrijeme, možda ćemo napraviti još koju - zaključio je Čehok.

U Sajmišnoj ulici u Biškupcu radove u vrijednosti oko 400.000 kuna izvode radnici PZC-a Varaždin. Dužina zahvata iznosi 480 metara, a uključuje sanaciju podloge ceste i proširenje kolničkog traka s 5,20 m, što je otežavalo mimoilaženje vozila, na nešto više od šest metara.

biškupec_cesta_radovi_2.JPG

biškupec_cesta_radovi_3.JPG

biškupec_cesta_radovi_4.JPG

biškupec_cesta_radovi_6.JPG

biškupec_cesta_radovi_7.JPG

biškupec_cesta_radovi_8.JPG