FOTO Vinički načelnik zahvalio vatrogascima za nesebični angažman tijekom epidemije Foto: Općina Vinica

FOTO Vinički načelnik zahvalio vatrogascima za nesebični angažman tijekom epidemije

Varaždinske vijesti | 22.6.2020. u 10:48h | Objavljeno u Našim krajem

U petak 19. lipnja načelnik općine Vinica Marijan Kostanjevac, zajedno sa svojom zamjenicom Mirjanom Jambriško i predsjednikom Vijeća Marijanom Mihalićem, organizirao je svečani prijem za operativne vatrogasce općine Vinica u znak zahvale za sve aktivnosti i nesebični angažman koje su provodili u vrijeme pandemije virusa COVID-19.

Vinički vatrogasci iz tri vatrogasna društva - DVD Vinica, DVD Donje Vratno i DVD Gornje Ladanje - provodili su svakodnevno poslove preventivne ophodnje, podjelu hrane starim nemoćnim i najugroženijima, zatvaranje dječjih i sportskih igrališta na području općine, nabavu lijekova i osnovnih potrepština i dr.

- Sve aktivnosti naših dragovoljnih vatrogasaca bile su zahtjevne i odgovorne te sama brojka od 57 vatrogasaca doista daje za pravo i obvezu nama u Općini i meni kao načelniku izraziti veliku zahvalu na svim aktivnostima, nesebičnom odricanju i humanosti svakoga posebno. Također u ime svojih suradnika i kao načelnik zahvaljujem načelniku općinskog stožera CZ Općine Vinica, Miroslavu Kelemeniću, kao i svim članovima stožera na odlično odrađenom i predanom poslu za vrijeme pandemije obzirom da u općini nije bilo nijednog zaraženog iako smo uz susjednu općinu Cestica imali najviše ljudi u samoizolaciji. Zahvaljujem također i predsjedniku viničke vatrogasne zajednice, Robertu Kovačiću, zapovjedniku Tomici Šašku, predsjednicima sva tri DVD-a Ivici Lazaru, Tomislavu Vrbnjaku i Ivanu Kelemenu. Vi ste pokazali snagu, dobru organiziranost i zajedništvo od početka pandemije i zato Vam svima još jednom veliko i od srca hvala - rekao prilikom obraćanja načelnik općine Marijan Kostanjevac.

Galerija slika