FOTO: Udruga žena "Svibovečki zvon" održala izložbu i reviju "Jesen šepče" Foto: Udurga žena Svibovečki zvon

FOTO: Udruga žena "Svibovečki zvon" održala izložbu i reviju "Jesen šepče"

V.M./Varaždinske vijesti | 2.11.2016. u 13:04h | Objavljeno u Našim krajem

Udruga žena „Svibovečki zvon“ organizirala je jesensku izložbu ručnih radova i reviju stilizirane i svečane odjeće i nakita pod nazivom „Jesen šepče“.

Događanje je održano u nedjelju, 30. listopada u društvenom domu u Svibovcu Topličkom. Tijekom poslijepodneva posjetitelji su mogli pogledati izložbu ručnih radova, a nakon prigodnog programa uslijedilo je druženje uz kestenijadu.

Malo drukčije predstavljanje onog čime se bave članice udruge „Svibovečki zvon“ izazvalo je velik interes i pozitivne reakcije posjetitelja. Oni su mogli uživati u reviji stilizirane i svečane odjeće kreatorica sestara Hajduk, Marijane i Branke, kojima je kod vezova pomagala Marica Zorman. Nakit su izradile Martina Bahat i Irena Bartolić.

Ideja je bila pokazati čime se bave članice udruge kroz prigodnu jesensku izložbu ručnih radova.

Jako smo zadovoljne pozitivnim reakcijama. Revija je bila posebno zapažena i dobile smo ponudu da je uskoro ponovo organiziramo. Nismo se nadale da će ljudi pokazati ovoliki interes za prigodni jesenski program koji smo pripremile, a to nam puno znači i poticaj nam je da i dalje budem marljive i ustrajne u svojim idejama – kazala je predsjednica udruge „Svibovečki zvon“ Verica Pantaler.

Na sve manifestacije udruge „Svibovečki zvon“ uvijek se rado odazivaju gradonačelnica Varaždinskih Toplica Goranka Štefanić i uspješna poduzetnica Bernarda Cecelja pa su i ovom prigodom bile na jesenskoj izložbi i reviji „Jesen šepče“.

svibovecki_zvon_1.jpg

svibovecki_zvon_2.jpg

svibovecki_zvon_3.jpg

svibovecki_zvon_4.jpg

svibovecki_zvon_5.jpg

svibovecki_zvon_6.jpg