FOTO Učenici i djelatnici Srednje škole "Arboretum Opeka" uredili općinu Vinica

| 23.10.2020. u 14:27h | Objavljeno u Našim krajem

Kao i svake godine tako i ove, učenici i djelatnici Srednje škole "Arboretum Opeka" pobrinuli su se da cvjetne gredice ispred viničke općinske zgrade "zasjaje" jesenskim bojama i prigodnim ugođajem.

Učenici i djelatnici škole uklonili su dosadašnje cvijeće, osmislili novi izgled i zasadili nove maćuhice koje su iz njihovog vlastitog uzgoja. Rezultat je to dobre višegodišnje suradnje Općine Vinica i Srednje škole 'Arboretum Opeka', a prostor pred Općinom je zahvaljujući tome ponovo u novom ruhu.

Novi jesenski ugođaj vlada i na ostalim općinskim gredicama te su ovih dana djelatnici javnih radova na području Općine Vinica dovršili su jesensko uređivanje općinskih površina te tako zasadili i uredili cvjetne gredice prigodnim sezonskim cvijećem. Cvjetne gredice kod kapelice Sv. Ane, Sv. Roka, na Trgu Matije Gupca, kod Marjinog zdenca u Marčanu, na Pilišću u G. Ladanju te na svim ostalim javnim površinama diljem Općine, zasađene su raznobojnim maćuhicama koje se krasiti iste sve do kasnog proljeća.

- Zahvaljujem učenicima te zaposlenicima što su ponovno uredili naše gredice te ističem kako je to rezultat višegodišnje izuzetno dobre suradnje Općine Vinica i SŠ Arboretum Opeka. Lijepo je danas vidjeti prostor pred našom Općinom u osvježenom i punom sjaju, kao i sve ostale općinske javne površine o čemu općina vodi posebnu brigu i skrb - izjavio je načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

Označeno u