FOTO Trnovečki načelnik Šamec najboljim učenicima OŠ Trnovec i Šemovec uručio nagrade Foto: Općina T. Bartolovečki

FOTO Trnovečki načelnik Šamec najboljim učenicima OŠ Trnovec i Šemovec uručio nagrade

VV | 4.9.2020. u 19:51h | Objavljeno u Našim krajem

Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki na posljednjoj je sjednici donijelo odluku o dodjeli nagrade najboljim učenicima osnovnih škola Trnovec i Šemovec.

Anji Špoljarić, učenici 8. razreda Osnovne škole Šemovec, i Josipu Kosecu, učeniku 8.a razreda Osnovne škole Trnovec, prijenosna računala u petak su u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki uručili načelnik Zvonko Šamec i zamjenik Mario Milak.

Nagrada je to za postignute iznimne rezultate na natjecanjima od školske, preko županijske, do državne razine u pojedinim nastavnim predmetima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju. Nakon osnovne škole, Josip će obrazovanje nastaviti na Elektrostrojarskoj školi, a Anja u Prvoj gimnaziji Varaždin.

Nagrade se obično uručuju za Dan općine, 17. travnja, no ove godine pandemija koronavirusa to je onemogućila.

Načelnik Šamec učenicima je čestitao na rezultatima koje su postigli za vrijeme školovanja.

- Ove dvije škole, u Trnovcu i Šemovcu, rasadnik su dobrih učenika. I u jednoj i u drugoj se jako dobro radi. A dokaz su nagrade iz godine u godinu na županijskim i državnim natjecanjima. Ponosan sam na rad obje škole i na vaš uspjeh - rekao je Šamec i podsjetio da Općina pomaže rad škola sufinanciranjem određenih programa i nabavkom potrebne opreme pa će uskoro biti nabavljene još dvije pametne ploče za OŠ Šemovec.

Zamjenik Milak je čestitao učenicima i poželio puno uspjeha u srednjoj školi.

S učenicima su na prijemu bile i ravnateljice osnovnih škola. Radmila Sačić i Marina Hižak istaknule su da se od Josipa i Anje i u budućnosti mogu očekivati uspjesi i odlični rezultati.

Galerija slika