FOTO Skupština DVD-a Breznički Hum: Opremljeni novim spasilačkim nosilima

vv | 28.2.2024. u 17:45h | Objavljeno u Našim krajem

Posljednjeg je vikenda mjeseca veljače u vatrogasnom domu DVD-a u Brezničkom Humu održana je 90. redovita godišnja Skupština ovoga Dobrovoljnog vatrogasnog društva, koju je vodio njen predsjednik Stjepan Jakopčić.

Na sjednici su uz članove, vatrogasni podmladak i vatrogasnu mladež, sudjelovali zapovjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Željko Nagy, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Breznički Hum Mario Šargač, načelnik općine Breznički Hum Zoran Hegedić te predsjednik općinskog vijeća općine Breznički Hum Darko Žugčić. Nazočni su bili i gosti iz slovenskog vatrogasnog društva PGD Paloma Sladki Vrh, kao i predstavnici bližih dobrovoljnih vatrogasnih društava, te orkestra limene glazbe Sv. Martin Breznički Hum i lovačkog društva Lisac.

Na Skupštini su predstavljena izvješća za 2023. godinu te plan rada i financijski plan za 2024. godinu. Za stečeno zvanje vatrogasac potom su dodijeljena vatrogasna uvjerenja Jeleni Miklečić, Zdravku Miklečiću i Dori Jakopčić, a na kraju sjednice su se riječima zahvale i porukama podrške nazočnima obratili gosti.

Vatrogasnoj zajednici općine Breznički Hum ujedno su tom prilikom predana nova spasilačka nosila koja će koristiti kod raznih tehničkih vatrogasnih intervencija i za spašavanje unesrećenih.

Galerija slika