FOTO Projekt „Čitanje na kotačima”: Održano jedinstveno događanje „Istraži knjižnicu“

VV | 11.6.2023. u 12:57h | Objavljeno u Našim krajem

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof  provedeno je jedinstveno događanje pod nazivom „Istraži knjižnicu“.  Uz pomoć zagonetki i igara potrage, posjetitelje su s fondom i načinom snalaženja u knjižnici upoznali Gospodin Klasika, Gospođa Ljubić, Gospodin Dječja književnost, Gospođa Stručnjakinja i Gospođa Krimić.

Prvi dio dana knjižnicu su posjetili učenici Srednje škole Novi Marof. Podijeljeni u 5 grupa, uz zanimljive zagonetke naučili su kako se snalaziti po odjelima te pretraživati knjige. Nakon njih, događanje je otvoreno za javnost te su svi zainteresirani posjetitelji sudjelovali u istoj potrazi.

Ovim putem novomarofska knjižnica zahvaljuje svim posjetiteljima i učenicima SŠ Novi Marof na sudjelovanju. Na službenim stranicama knjižnice svi zainteresirani mogu se upoznati s izvoditeljima te pogledati dojmove s događanja.

Ovaj jedinstveni događaj proveden je u sklopu projekta „Čitanje na kotačima” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, od strane tima dramskih umjetnika i pedagoga, članova umjetničke organizacije „Točka na I“.

Lenta_EU_vidljivosti.jpg