Načelnik Nenad Horvatić primio je vrijedan ugovor od državne tajnice Nikoline Klaić Foto: Dražen Novosel

FOTO: Potpisan ugovor o izgradnji vodovodne mreže u Ljubešćici duljine 1,9 kilometara

| 20.9.2017. u 13:45h | Objavljeno u Našim krajem

Državna tajnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić danas je načelniku Općine Ljubešćica Nenadu Horvatiću uručila Ugovor o financiranju projekta „Izgradnja vodovodne mreže u naselju Ljubešćica od Križevačke ulice do dislociranog naselja Ljubelj Kalnički, duljine 1,9 kilometara“ u iznosu od 248.562,50 kuna s PDV-om, korištenjem namjenskih sredstava Fonda za razvoj brdsko-planinskih područja za financiranje provedbe kapitalnog projekta od interesa za razvoj Općine Ljubešćice.

Nakon uručenja ugovora pristupilo se potpisivanju ugovora o financiranju projekta „Izgradnja vodovodne mreže u naselju Ljubešćica od Križevačke ulica do dislociranog naselja Ljubelj Kalnički, duljine 1,9km“.  Ugovor su potpisali načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić i Mario Španić ispred Autoprijevozničkog obrta Španić, izvođača radova.

Stručni nadzor obavljat će tvrtka NORMA d.o.o. iz Petrijanca, a rok za izvođenje je 90 dana odnosno do 31.12.2017.godine.

Svečanosti koja je održana u Protupožarnom centru u Ljubešćici nazočili su načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški, zamjenica Općinskog načelnika Maja Bahunek, te predsjednici Mjesnih odbora.

Načelnik Nenad Horvatić je državnu tajnicu Nikolinu Klaić upoznao s dinamikom izvođenja radova na Ljubeškom trgu, čije izvođenje sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci