Načelnik Nenad Horvatić primio je vrijedan ugovor od državne tajnice Nikoline Klaić Foto: Dražen Novosel

FOTO: Potpisan ugovor o izgradnji vodovodne mreže u Ljubešćici duljine 1,9 kilometara

| 20.9.2017. u 13:45h | Objavljeno u Našim krajem

Državna tajnica Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Nikolina Klaić danas je načelniku Općine Ljubešćica Nenadu Horvatiću uručila Ugovor o financiranju projekta „Izgradnja vodovodne mreže u naselju Ljubešćica od Križevačke ulice do dislociranog naselja Ljubelj Kalnički, duljine 1,9 kilometara“ u iznosu od 248.562,50 kuna s PDV-om, korištenjem namjenskih sredstava Fonda za razvoj brdsko-planinskih područja za financiranje provedbe kapitalnog projekta od interesa za razvoj Općine Ljubešćice.

Nakon uručenja ugovora pristupilo se potpisivanju ugovora o financiranju projekta „Izgradnja vodovodne mreže u naselju Ljubešćica od Križevačke ulica do dislociranog naselja Ljubelj Kalnički, duljine 1,9km“.  Ugovor su potpisali načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić i Mario Španić ispred Autoprijevozničkog obrta Španić, izvođača radova.

Stručni nadzor obavljat će tvrtka NORMA d.o.o. iz Petrijanca, a rok za izvođenje je 90 dana odnosno do 31.12.2017.godine.

Svečanosti koja je održana u Protupožarnom centru u Ljubešćici nazočili su načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški, zamjenica Općinskog načelnika Maja Bahunek, te predsjednici Mjesnih odbora.

Načelnik Nenad Horvatić je državnu tajnicu Nikolinu Klaić upoznao s dinamikom izvođenja radova na Ljubeškom trgu, čije izvođenje sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.