Ivan Režić napustio Varaždin i postao igrač Međimurja

| 15.10.2015. u 20:03h | Objavljeno u Sport

Najiskusniji igrač Varaždina Ivan Režić više nije član trećeligaša iz Zagrebačke ulice. Režić se na odlazak iz momčadi trenera Rade Hercega odlučio u utorak navečer, jučer je uzeo potrebne papire i nakon toga dogovorio suradnju do ljeta sljedeće godine s trećeligašem iz Čakovca, Nogometnim klubom Međimurje.

Razlog odlaska iz Varaždina nije financijske prirode, naglašava Režić.

- Teška srca odlučio sam se na odlazak iz mog kluba i normalno da mi je krivo zbog toga, a razlog nije financijske naravi, već je, da tako kažem, ljudske prirode. Dok ne dođe do ozbiljnjih promjena u klubu nisam više u stanju igrati za Varaždin. S Međimurjem, koji je jedini ozbiljniji klub blizu Varaždina i ima visoke ambicije, suradnju sam dogovorio do ljeta 2016. Danas sam odradio prvi trening s novim suigračima, a u klubu se me dočekali kao da im je došao Messi, a ne igrač iz Treće lige - rekao je Režić.

U momčad Varaždina Režić se vratio prije tri i pol sezone, kao slobodan igrač, s ekipom je jednu sezonu igrao Drugu županijsku ligu, a posljednje dvije i pol sezone nastupao je u Trećoj ligi.