FOTO Općina Donja Voća: Žene su oduvijek bile stupovi društva

vv | 8.3.2024. u 13:24h | Objavljeno u Našim krajem

Danas se slavi 8. ožujka, Međunarodni dan žena - dan koji slavi snagu i hrabrost žena u cijelom svijetu. Žene su oduvijek bile stupovi društva. Od brige o obitelji i domu, do aktivnog sudjelovanja u gospodarstvu, politici i kulturi, žene su svojim radom i snagom izgradile i ojačale našu zajednicu.

- S ponosom se prisjećamo odlučnosti i doprinosa žena kroz povijest, žena koje su morale prolaziti kroz brojne prepreke kako bi postigle svoje ciljeve, kako bi danas živjeli u vremenu kada se cijeni i poštuje njihov rad i trud. Stoga želimo iskazati veliku zahvalnost svim ženama u našoj Općini Donja Voća, bez kojih naša zajednica ne bi bila ista. Danas su žene Donje Voće liderice, inovatorice, poduzetnice, majke, sestre, kćeri i prijateljice - inspiracija svima nama - naglasili su u Općini Donja Voća.

- Općina Donja Voća se ponosi svojim jakim i aktivnim ženama. Neka ovaj dan bude prilika da se istakne važnost zajedništva, podrške i solidarnosti među ženama, ali i među svima nama. Samo zajedno možemo ostvariti pozitivne promjene i stvoriti bolju budućnost za sve nas. Sretan Međunarodni dan žena svim ženama širom svijeta, posebno našim sumještankama! - istaknuli su.

Galerija slika