FOTO Općina Donja Voća organizirala Božićni domjenak

| 24.12.2023. u 18:30h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 22. prosinca 2023. g., Općina Donja Voća organizirala Božićni domjenak povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana u znak zahvale za predstavnike udruga, donatore te svih ostalih koji su godini na izmaku potpomagali njen rad.

S nekoliko riječi, na početku, sve prisutne pozdravila je načelnica Sanja Kočet te predsjednik općinskog vijeća Željko Žmegač. Pritom se zahvalili svim nazočnim općinskim vijećnicima, predstavnicima udruga s područja općine, gospodarstvenicima te svima koji su, svatko na svoj način, potpomogli Općinu Donja Voća u njenom radu. 

Načelnica Kočet istaknula je kako su svi zajedno jedan važan kotačić u funkcioniranju općine.

- S godinom koja je iza nas, možemo svi biti zadovoljni iako je bila veoma zahtjevna, ali istovremeno i veoma uspješna jer upravo svi smo zajedno udahnuli život našoj zajednici, našem malom mjestu. Vi kroz kreiranja toliko sadržaja, aktivnosti kroz razne manifestacije, radionice i ostale razne aktivnosti na dobrobit svih naših sumještana. A mi, JUO, općinsko vijeće i ja kao načelnica pokretanjem povijesnih komunalnih projekata, ali i raznih malih ali za naše mještane i našu zajednicu veoma važne projekte. Sve je to rezultat svih nas jer zahvaljujući vama, zahvaljujući jedinstvu svih vijećnika, predanim radom i trudom djelatnica JUO, dobroj suradnji sa županijskim ustanovama, podršci svih prijatelja naše predivne općine, Voća je dobila i koristi šansu za napretkom. Svima vam se zahvaljujem na poseban način jer svako od vas koji ste danas s nama ste s razlogom ovdje, jer upravo ste dali svoj doprinos u kreiranju napretka u našoj maloj zajednici. Naravno, pred nama je godina kada tu ljestvicu dižemo, kada se očekuju završec ivažnih povijesnih projekata, ali i počeci novih. U svakom slučaju svi mi imamo kapaciteta za još više, bolje i jače. Želim vama, svim vašim članovima obitelji sretan i blagoslovljen Božić sa željom da u novu godinu krenemo još žešće i bolje -istaknula je Kočet u svom govoru.

Molitvu prije domjenka predvodio je župnik vlč. Pavao Mesarić zaželjevši svim prisutnima božji blagoslov i svako dobro u novoj godini.