FOTO Održan prvi "Advent na Voći", stigao i Djed Božićnjak

Varaždinske vijesti | 25.12.2021. u 09:33h | Objavljeno u Našim krajem

U četvrtak, 23. prosinca, ispred Općinske zgrade u Donjoj Voći, ove je godine prvi put organizirano je druženje za mještane i goste u adventsko vrijeme.

Na prijedlog načelnice Sanje Kočet, a uz marljiv i predan rad te pomoć udruga s područja Donje Voće, druženje je bilo odlično organizirano, a Voćanci su se družili od popodnevnih do večernjih sati.

Uživalo se uz vatru, kuhano vino, čaj, džin, blagdanske slastice, a prigodne pjesme izvodila je muzička sekcija KUD-a "Voća". Vrijedni školarci već oko podneva okitili su bor kako bi sve bilo spremno, a vatrogasci iz DVD-a "Donja Voća" završili su kićenje bora i sudjelovali u večernjem programu.

Posjetitelji su mogli razgledati štandove koje su uredili KUD "Voća", učenička zadruga "Hižica" te udruga vinogradara "Barilček".

Sve prisutne, a osobito najmlađe, razveselio je dolazak Djeda Božićnjaka, koji je podijelio darove iz svoje čarobne vreće te cijelu večer bio na raspolaganju za fotografiranje s mještanima. Ispred Općine mještane su dočekale i predivne jaslice te Božićni okvir za fotografiranje s natpisom "Advent na Voći", koji je bio najposjećenije mjesto večeri.

Za kraj programa pripremljeno je i puštanje lampiona dobrih želja, uz koje je načelnica Sanja Kočet svima zaželjela ugodne blagdane.

- Ugodno sam iznenađena i stvarno sretna kad vidim koliko se Voćanaca danas okupilo ovdje. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji, svima koji su nas podržali svojim dolaskom, a za sljedeću godinu već imamo pregršt novih ideja koje ćemo realizirati kako bi "Advent na Voći" bio još ljepši. Svojim sumještanima, kao i svima ostalima, od sveg srca želim mirne i radosne blagdane pred nama te neka vam nova godina donese prije svega puno zdravlja, mira i sreće te osobnog i poslovnog uspjeha, kao i napredak cijeloj našoj zajednici i općini - poručila je Kočet.

Označeno u