FOTO Općina Cestica novčano nagradila uspješne učenike Foto: Općina Cestica

FOTO Općina Cestica novčano nagradila uspješne učenike

Varaždinske vijesti | 16.4.2017. u 17:30h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica ugostila je u subotu učenika Denisa Smotara iz Kolarovca i učenicu Melaniju Šestanj iz Velikog Lovrečana te desetogodišnjeg Leona Hohnjeca.

Općinski načelnik Mirko Korotaj uručio je maturantu Gospodarske škole Varaždin Denisu Smotaru iz Kolarovca 500 kuna nagrade za osvojeno prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju "Komercijalist" i treće mjesto na državnom natjecanju u istoj kategoriji. Melaniji Šestanj, također učenici 4. razreda Gospodarske škole, uručena je novčana nagrada u iznosu od 300 kuna za osvojeno treće mjesto na međužupanijskom natjecanju u kategoriji "Komercijalist".

Desetogodišnji Leon Hohnjec iz Brezja Dravskog živi u njemačkom Ingersheimu. U školi je dobio zadatak nacrtati grb koji će prezentirati razredu. Leon se odlučio za grb Općine Cestica pa je tako upoznao njemačke učenike s općinom na sjeverozapadu Hrvatske.

- Svaka promocija je dobra i važna. Leon je vjerojatno jedan od najmlađih promicatelja općine Cestica – rekao je načelnik Korotaj i poklonio Leonu rukom izvezeni Grb Općine Cestica.

 

Označeno u
Galerija slika