FOTO Ludbreški vatrogasci: "Ovakve intervencije uljepšavaju ostatak radnoga dana" Foto: DVD Ludbreg

FOTO Ludbreški vatrogasci: "Ovakve intervencije uljepšavaju ostatak radnoga dana"

VV / DVD Ludbreg | 20.9.2022. u 16:34h | Objavljeno u Našim krajem

- Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana - istaknuli su članovi DVD-a Ludbreg u objavi na Facebooku.

Kako su naveli, u 10:44 sati dobili su dojavu građana o potrebi otvaranja stana u Ulici Alojzija Stepinca.

- Na mjesto izlazimo s 2 vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3 katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice - napisali su i dodali da je intervencija završila u 11:20 sati.

- Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo… Ovu su zaista sitnice… Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas! Molimo lajk za našu, dosad, najslađu sliku sa intervencije - naglasili su ludbreški vatrogasci.

dvd_ludbreg_intervencija_20092022_1.jpg

dvd_ludbreg_intervencija_20092022_2.jpg

dvd_ludbreg_intervencija_20092022_3.jpg

Označeno u