FOTO: Ivanečki maturanti se oprostili pred prepunom dvoranom

VV | 24.5.2018. u 12:51h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Bučnim mimohodom ivanečkim ulicama te plesnim i scenskim programom u prepunoj sportskoj dvorani, 129 maturanata Opće gimnazije, Ekonomske i Strukovne škole generacije 2017./2018. oprostilo se od svojih srednjoškolskih dana.

Pratila ih je oduševljena publika koja je dvoranu ispunila do zadnjeg mjesta te gromoglasnim aplauzom pratila njihov izvedbe koje su vrijedno uvježbavali proteklih nekoliko mjeseci.

Tako je posada pilota i stjuardesa 4. E2 pod vodstvom kapetanice Marjane Šambar povela publiku na let Boeingom, koji su dosjetljivi ekonomisti začas sastavili na licu mjesta.

Strojobravari, stolari i instalateri kućnih instalacija, od glave do pete odjeveni u jarkožute odore, sa svojim razrednikom Damirom Friščićem publiku su oduševili sjajnim kabaretskim nastupom.

Pravu futurističku priču na parketu su dočarali Assassin's Creed iz 4. G1 sa svojom razrednicom Emilijom Leskovar, dok su Pantomimičari 4. G2, u lijepim crno-prugastim kombinacijama izveli odličnu scensku igru te u nju uključili i svoju razrednicu Mihaelu
Maček.

Razred 4. E1, maskiran u Robina Hooda, priredio je vrhunsku plesnu zabavu (dečki su zaplesali i kan-kan!) i scenski nastup, a ulogu lady Marion povjerili svojoj razrednici Mirni Bajsić.

Plesni spektakl u dvorani u svojim su odorama kraju priveli Egipćani 4. G3 kojima se suvereno pridružila faraonska kraljica i njihova razrednica Maja Držaić. U ime škole, od maturanata se oprostila ravnateljica Lidija Kozina.

Ples maturanata pratio je i gradonačelnik Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Brankom Putarekom.

Označeno u