FOTO Dječji vrtić "Leptirić" Ljubešćica proslavio 7. rođendan Foto: Općina Ljubešćica

FOTO Dječji vrtić "Leptirić" Ljubešćica proslavio 7. rođendan

Varaždinske vijesti | 4.9.2024. u 17:30h | Objavljeno u Našim krajem

Danas je Dječji vrtić "Leptirić" Ljubešćica na Ljubeškom trgu proslavio svoj sedmi rođendan.

Proslavi rođendana pridružio se i načelnik Općine Ljubešćica Nenada Horvatić sa suradnicima.

S osmijehom na licu, mališani su uz podršku svojih odgojiteljica pripremili poseban program za sve prisutne te su tako svi zajedno uz pjesmu proslavili još jednu godinu uspjeha i prijateljstva.

Osim rođendanske torte i šarenih balona, najveće iznenađenje bio je poklon Općine Ljubešćica u vrijednosti 5.000 eura koji je općinski načelnik Nenad Horvatić uručio ravnateljici Kristini Ivanušec.

- Prvih 15 godina imali smo vrtić u najmu, a zadnjih sedam godina imamo vlastitu ustanovu. Dječjem vrtiću smo uručili i poklon od 5.000 eura za kupnju opreme, igračaka i svega što je potrebno. Kao Općina dograđujemo Dječji vrtić "Leptirić" te se nadamo da će od iduće godine on imati dodatnih 35 mjesta za mališane - rekao je načelnik Horvatić.

Ravnateljica Dječjeg vrtića "Leptirić" Kristina Ivanušec dodala je kako je ove godine u vrtić upisano 68 mališana.

- Zajedno s njima proslavili smo ovaj sedmi rođendan. Mališani polaze tri grupe, a u svim grupama rade odgajatelji. Uz to, imamo i zdravstvenog voditelja i pedagoga te se trudimo da odgojno-obrazovnu praksu svake godine dižemo na sve viši stupanj - naglasila je ravnateljica.

U nastavku pogledajte fotogaleriju: