DSR SALINOVEC Turnirima u stolnom tenisu obilježen Dan sportske rekreacije Foto: DSR Salinovec

DSR SALINOVEC Turnirima u stolnom tenisu obilježen Dan sportske rekreacije

Varaždinske vijesti | 12.2.2024. u 16:35h | Objavljeno u Našim krajem

Turnirima u stolnom tenisu Društvo za sportsku rekreaciju Salinovec prošlog je vikenda obilježilo Dan sportske rekreacije u Hrvatskoj.

U subotu, 10. veljače, u sportskoj dvorani PŠ najprije je održan turnir namijenjen članovima DSR-a, djeci i mještanima.

Pozdravne riječi okupljenima je uputio predsjednik DSR-a Kruno Lepoglavec, a kratko im se obratio i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić. Uputivši zahvalu DSR-u na kontinuiranom proaktivnom radu na razvitku sportske rekreacije za sve dobne skupine, svim je rekreativcima poželio puno uspjeha u natjecanju, a potom se i sam ogledao u partiji tenisa.

U kategoriji dječaka (osnovna škola) najbolji su bili Dominik Štebih, Lovro Pintarić i Josip Poje, a među djevojčicama Iva Hudoletnjak, Nina Pintarić i Ema Biškup. Među seniorima prvi je bio Tomica Matučec – Kuka, drugi David Varga, a treći Nedeljko Lončar.

Dan kasnije održan je i otvoreni stolnoteniski turnir, na kome se ogledalo 18 natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je Dario Grd iz Nedeljanca te time obranio naslov iz prošle godine, drugi je bio Neven Hrastić iz ŠRU Sudovčina, a treći je bio Dino Hranj iz Klenovnika.

Svi sudionici dobili su zahvalnice za sudjelovanje, a troje prvoplasiranih nagrađeno je medaljama.