FOTO Dječji vrtić Bubamara proslavio rođendan

vv | 1.10.2024. u 14:30h | Objavljeno u Našim krajem

Bezbroj se dječjih rođendana proslavilo u vrtiću Bubamara, koji slavi 27. prekrasnih godina postojanja dječjeg carstva ispunjenog ljubavlju, dječjim koracima, smijehom, igrom i ponekim nestašlukom.

Tom prigodom Općina Gornji Kneginec osigurala je rođendanske darove za slavljenike, tako će djeca uživati u besplatnoj predstavi Klauna Čupka i u igri na napuhancima. Također, Općina će osigurati prijevoz za starije uzraste kako bi u petak, 4. listopada posjetili Sajam priroda, lov, ribolov, turizam u Varaždinu.

- Želimo se zahvaliti svoj djeci i roditeljima, kako sadašnjim, tako i onim bivšim. Želimo se zahvaliti svim odgojiteljicama, djelatnicima i suradnicima koji svojim trudom, radom, zalaganjem te kompetencijama stvaraju preduvjete kako bi se djeca osjećala sigurno, voljeno i sretno poštujući osobnost, želje i potrebe svakog djeteta. Svojim odgovornim i profesionalnim pristupom rade na unaprjeđenju predškolskog odgoja u našoj općini učeći najmlađe ljubavi, miru i zajedništvu. Bez te suradnje Dječji vrtić Bubamara ne bi bio to što danas je – mirno i poticajno okruženje gdje u atmosferi toplog ugođaja djeca uče, razvijaju kreativnost i maštu te sklapaju prva prijateljstva. Uz puno pjesme, plesa i veselja, te veliku rođendansku tortu, našem vrtiću šaljemo more predivnih želja, poručili su. 

Galerija slika