Dan Općine Jalžabet: "Slavimo zajedništvo, raznolikost i ljepotu naše zajednice" Foto: Općina Jalžabet/fb

Dan Općine Jalžabet: "Slavimo zajedništvo, raznolikost i ljepotu naše zajednice"

Općina Jalžabet/vv | 17.11.2023. u 15:02h | Objavljeno u Našim krajem

Danas, 17. studenoga, Općina Jalžabet slavi svoj dan. Uoči svečane sjednice, načelnik Rajko Solar i suradnici uputili su putem Facebooka čestitku sumještanima povodom slavlja.

Načelnik je, između ostalog, istaknuo da se danas slavi zajedništvo, tolerancija, rad i razumijevanje, a ujedno je i prilika prisjetiti se svih uspjeha i ostvarenih planova.

- Jalžabet, mjesto koje svakim danom raste i razvija se zahvaljujući trudu i predanosti svih nas - poručio je Rajko Solar.

danopcine_jalzabet.jpg

Objavu u nastavku prenosimo u cijelosti:

"Drage sumještanke, poštovani sumještani,

danas ne slavimo samo dan Općine Jalžabet, već slavimo zajedništvo, raznolikost i ljepotu naše zajednice. Zajednički rad, tolerancija i međusobno razumijevanje čine da Općina Jalžabet bude mjesto koje se ponosi svojom prošlošću, ali i gleda prema budućnosti s optimizmom, mjesto koje svakim danom raste i razvija se zahvaljujući trudu i predanosti svih nas. Ovo je prigoda da se prisjetimo svih uspjeha, ostvarenih planova, ali i da se radujemo novim izazovima koji su pred nama.

Hvala vam što svojim trudom činite Općinu Jalžabet boljim mjestom za život. Neka ovaj dan bude ispunjen radošću, smijehom i ljubavi među našim sumještanima.

Sretan Dan Općine Jalžabet!

S poštovanjem,
Načelnik Rajko Solar i suradnici"