CESTICA Ako ste zainteresirani za kupnju ili najam stana, ispunite anketu Foto: pexels/ilustracija

CESTICA Ako ste zainteresirani za kupnju ili najam stana, ispunite anketu

Općina Cestica/vv | 2.10.2023. u 13:25h | Objavljeno u Našim krajem

Prikupljaju informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade

Općina Cestica poziva sve građane da iskažu interes za sudjelovanje u programu POS-a - programu društveno poticane stanogradnje.

Nakon uspješno završenog programa POS-a, Općina Cestica prikuplja informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade u Cestici - priopćili su.

Društveno poticana stanogradnja

Društveno poticana stanogradnja je sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unaprjeđenja graditeljstva.

Društveno poticana stanogradnja provodi se, izgradnjom stanova za prodaju uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate te za najam stanova uz mogućnost otkupa istih.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u programu društveno poticane stanogradnje (kupnje ili unajmljivanja stana) na području Općine Cestica, ispunite ANKETU koja se nalazi na web stranici Općine Cestica.

Prijave do 20. listopada

Ispunjenu anketu možete dostaviti svakim radnim danom osobno ili poštom, u pisarnicu Jedinstvenog upravnog odjela Općine Cestica od 7 do 15 sati ili putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a najkasnije do 20. listopada ove godine.

Za bilo koju informaciju o iskazivanju interesa za program POS, Općinu možete kontaktirati svakim radnim danom od 7 do 15.

  • telefon: 042/724-824
  • e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.