CESTICA Ne propustite novo predavanje "Čovjek bez ovisnosti - život sa stilom" Foto: Ilustracija/Općina Cestica/arhiva

CESTICA Ne propustite novo predavanje "Čovjek bez ovisnosti - život sa stilom"

VV | 12.4.2023. u 10:10h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Cestica provodi projekt “Jer srce prepoznaje najbolje”, čiji je cilj osvijestiti stanovništvo o zdravlju i prevenciji bolesti. Ukupna vrijednost ovog projekta je 433.329 kuna, pri čemu 85% sredstava osigurava iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak je osiguran u državnom proračunu. Projekt je započeo 20. svibnja prošle godine i trajat će sve do srpnja ove godine, a partner u provedbi projekta je Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije.

U sklopu ovog projekta održavaju se različite radionice, predavanja i besplatni treninzi, pa će se tako u utorak, 18. travnja u dvorani Osnovne škole Cestica u 19 sati održati predavanje “Čovjek bez ovisnosti - život sa stilom”. Na ovom predavanju prezentirat će se utjecaj ovisnosti na zdravlje čovjeka, a nakon predavanja, u dvorani škole održat će se besplatne vježbe razgibavanja, odnosno trening koji je prilagođen raznim dobnim skupinama.

Predavanje će se održati u utorak 18. travnja u dvorani OŠ Cestica s početkom u 19 sati

Treninzi koji se održavaju u sklopu ovog projekta u pravilu se održavaju u dvorani OŠ Cestica, utorkom i četvrtkom s početkom u 19 sati (termini su podložni promjenama).

- Sve vas pozivamo da se aktivno uključite u projekt, ponešto naučite i dobro razgibate! - poručuju mještanima iz Općine Cestica te ih pozivaju da informacije o budućim događanjima prate putem Facebook stranice “Jer srce prepoznaje najbolje” ili nazovu telefonski broj Općine Cestica 042/724-824.

esf-ls-1200x395.jpg