CESTICA Doznajte kako se nositi sa stresom, a potom se malo i razgibajte! Foto: Ilustracija/Facebook Općina Cestica

CESTICA Doznajte kako se nositi sa stresom, a potom se malo i razgibajte!

VV | 28.1.2023. u 11:17h | Objavljeno u Našim krajem

U sklopu projekta “Jer srce prepoznaje najbolje” kojeg provodi Općina Cestica, u utorak, 31. siječnja u dvorani OŠ Cestica s početkom u 18 sati održat će se predavanje o zdravlju na temu “Stres u svakodnevnom životu”.

Na ovom predavanju mještani Općine Cestica moći će doznati na koji način stres utječe na zdravlje, koji su glavni čimbenici stresa i kako utjecati na smanjenje razine stresa u svakodnevnom životu. Nakon predavanja, u dvorani OŠ Cestica održat će se besplatne vježbe razgibavanja, odnosno trening koji je prilagođen raznim dobnim skupinama.

- Dođite, naučite nešto novo i pritom se razgibajte - pozivaju mještane iz Općine Cestica.

Projekt “Jer srce prepoznaje najbolje” Općina Cestica provodi zbog promoviranja zdravog života, a cilj je osvijestiti stanovništvo o zdravlju i prevenciji bolesti. Ukupna vrijednost ovog projekta je 433.329 kuna, pri čemu 85% sredstava osigurava iz Europskog socijalnog fonda, a ostatak je osiguran u državnom proračunu. Projekt je započeo 20. svibnja prošle godine i trajat će sve do srpnja ove godine, a partner u provedbi projekta je Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije. U sklopu ovog projekta održavaju se različite radionice, predavanja i besplatni treninzi koji se odvijaju uglavnom u dvorani OŠ Cestica, dva puta tjedno u 18 sati.

 Sve informacije o ovom projektu te o budućim događanjima možete pronaći na Facebook stranici “Jer srce prepoznaje najbolje” ili na broju telefona Općine Cestica: 042/724-824.

26337.jpg